Flip book element

RainPharma Professional Massage Oil // 250 mL

10,00 incl. BTW

RainPharma Professional Massage Oil | Verwen jezelf of je geliefde op een heerlijke RainPharma massage. Hou ze neutraal of meng ze met je favoriete RainPharma Essential Oil. Bepaal zelf de mood en stemming van jouw volgende avontuur.


Super bedankt voor je bestelling ♥

Lees meer

RainPharma Precious Bath Oil // 250 mL

7,50 incl. BTW

RainPharma Precious Bath Oil | Verwen je zelf en je huid met deze super verzorgende badolie. Heerlijk neutraal of intens aromatisch. Meng enkele druppels van je favoriete RainPharma essentiële olie met deze weldoener en trakteer je zintuigen op een intense badervaring.


Super bedankt voor je bestelling ♥

Lees meer

RainPharma Superior After Oil // 250 mL

9,25 incl. BTW

RainPharma Superior After Oil | Jezelf in de watten leggen en toch tijd winnen. Toegegeven, het klinkt te mooi om waar te zijn maar Superior After Oil speelt het klaar!


Super bedankt voor je bestelling ♥

Lees meer

RainPharma Sage Room Spray // 50 mL

6,00 incl. BTW

RainPharma Aromathery Rosemary Room spray is 100% zuivere essentiële olie van rozemarijn. Bloeiende salie zorgt voor de intense geur. Het parfum is krachtig, fris en kruidig met een ondertoon van kamfer en werkt heerlijk stimulerend. Flesje leeg? Maak dan je eigen Room spray met de RainPharma Room Spray Liquid.


Super bedankt voor je bestelling ♥

Lees meer

RainPharma Ylang Ylang Room Spray // 50 mL

7,00 incl. BTW

RainPharma Aromathery Ylang ylang Room spray is 100% zuivere essentiële olie van ylang ylang. Ylang Ylang betekent zoveel als bloem der bloemen en staat symbool voor vrouwelijkheid. De olie wordt verkregen door destillatie van de verse, felgele bloemen die het hele jaar door aan de Canangaboom groeien. De verleidelijk zoete, zinnenprikkelende, haast bedwelmende geur brengt lichaam en geest in harmonie en bezit de allure van een vriendelijk afrodisiacum. Flesje leeg? Maak dan je eigen Room spray met de RainPharma Room Spray Liquid.


Super bedankt voor je bestelling ♥

Lees meer

RainPharma Lemon Room Spray // 50 mL

5,00 incl. BTW

RainPharma Aromathery Lemon Room spray is 100% zuivere essentiële olie van citroen. De zomerse schil van citroen zorgt voor een intense en krachtige geur. De opvallende frisheid maakt je meteen klaar wakker. Perfect voor drukke dagen of bij verkoudheid en griep. Flesje leeg? Maak dan je eigen Room spray met de RainPharma Room Spray Liquid.


Super bedankt voor je bestelling ♥

Lees meer

RainPharma Ginger Room Spray // 50 mL

9,75 incl. BTW

RainPharma Aromathery Ginger Room spray is 100% zuivere essentiële olie van gember. Gemberolie wordt verkregen uit de knolvormige wortelstokken van deze rietachtige Aziatische plant. In het Verre Oosten staat gember bekend om zijn bijzondere, geneeskrachtige werking. De wortels worden voor heel wat kwaaltjes en aandoeningen ingezet: van koorts, verkoudheden en griep tot krampen, misselijkheid en spierpijn. Het warme, kruidig houtige aroma heeft een zoete ondertoon en roept de geuren van citrus en koriander op. Flesje leeg? Maak dan je eigen Room spray met de RainPharma Room Spray Liquid.


Super bedankt voor je bestelling ♥

Lees meer

RainPharma Frankincense Room Spray // 50 mL

5,75 incl. BTW

RainPharma Aromathery Frankincense Room spray is 100% zuivere essentiële olie van wierook. Frankincense of wierook was ooit duurder dan goud. Ook vandaag is de geur geliefd omwille van zijn stimulerende en troostende effect. De olie wordt verkregen uit hars van de Boswellia, een altijd groene harshoudende boom. De geur is zacht maar uniek: harsig en kruidig, licht naar citroen geurend met een ondertoon van coniferen. Flesje leeg? Maak dan je eigen Room spray met de RainPharma Room Spray Liquid.


Super bedankt voor je bestelling ♥

Lees meer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.