RainPharma Dieet

PhamilyPharma Online RainPharma Dieet A

De visie

Gewichtsverlies én -behoud, dat is waar het RainPharma dieet voor staat. Veel meer dan een afslankprogramma, is het een efficiënte totaalaanpak die een gezonde levensstijl centraal plaatst. Door een snelle start te combineren met een doordachte langetermijnvisie, brengen we de beste versie van jou naar boven.

Start je met het RainPharma dieet, dan kies je voor een evenwichtig en realistisch programma onder professionele begeleiding. Het maakt niet uit of je nu 3 of 30 kilogram wilt vermageren. Een voedingsconsulent of diëtist helpt je om je overtollige kilo’s op een doeltreffende en verstandige manier kwijt te spelen en leert je ook hoe je nadien je nieuwe gewicht behoudt.

Een gezonde levensstijl met pure voeding en voldoende lichaamsbeweging vormt de basis en het einddoel van het RainPharma dieet. RainPharma kiest er heel bewust voor om geen nepvoeding of dieetsnoep in te schakelen. We willen je immers leren om evenwichtig en gezond te eten. Maar we weten ook dat een snelle start motiverend werkt wanneer je aan een dieet begint. Daarom ontwikkelde RainPharma bijzondere, darmvriendelijke shakes en orthomoleculaire voedingssupplementen. Ze zorgen ervoor dat je snel vet verliest en toch alle voedingsstoffen binnenkrijgt die je nodig hebt.

Dat maakt van het RainPharma dieet een uitzonderlijk totaalconcept dat staat voor gezond en verstandig afslanken. Zonder hoger te lijden en met respect voor je lichaam. Je verliest niet alleen vet, maar je wint tegelijk energie en je zal zien dat je huid straalt als nooit tevoren.

Het slankheidsideaal voorbij

Bij RainPharma staat een goede gezondheid voorop. Los van eventuele esthetische overwegingen, brengt overgewicht nu eenmaal heel wat gezondheidsrisico’s met zich mee. We pakken niet uit met foto’s van onmogelijk perfecte mannen- en vrouwenlichamen. We streven niet naar een zo laag mogelijk gewicht of vetpercentage. We gaan naar een gewicht dat gezond is voor jouw lichaam. Een realistisch gewicht dat je ook kan behouden. De beste versie van jezelf, dat is waar we samen voor gaan.

Het RainPharma dieet is een programma met een langetermijnvisie dat opgebouwd is rond gezonde voeding. Met een breed gamma no-nonsense premium producten voor een gezond gewicht, een sterk lichaam en een stralende huid zetten we je op weg.

Eet gezonder en beweeg wat meer

Het klinkt heel logisch. Wil je je overtollige kilo’s kwijt, dan moet je gezonder eten en meer bewegen. Waarschijnlijk heb je dit al vaak genoeg gehoord, tot vervelens toe zelfs. Natuurlijk schuilt er waarheid in die uitspraken. Maar helaas is het niet zo eenvoudig, en daar kunnen verschillende redenen voor zijn. RainPharma geeft je een duwtje in de rug met een snelle, motiverende start.

De afslankperiode

In deze fase verlies je je overtollige kilo’s vet. Door gezonde voeding te combineren met RainPharma eiwitshakes, zorgen we voor een snelle en motiverende start. Na 10 dagen volgt de eerst controle, vervolgens elke 7 tot 14 dagen. De eerste fase eindigt wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt, met een maximum van 12 weken. Het is de strengste periode, wat ze tegelijk de moeilijkste en de gemakkelijkste maakt.

De verzilveringsperiode

In deze fase ga je geleidelijk aan weer normale, gezonde voeding eten. Tijdens de korte wekelijkse controles leer je voor welke voedingsmiddelen je moet opletten. Zo ontwikkel je in negen weken een normaal, gezond voedingspatroon waarbij je niet bijkomt maar ook niet meer afvalt.

De regel van twee

In deze fase leer je om je nieuwe gewicht te behouden. Elke maand kom je langs voor een gewichtscontrole. We hanteren een marge van twee kilogram vetmassa. Blijf je binnen deze marge, dan is er niets aan de hand. Ga je er boven, dan sturen we snel bij. Een korte, iets strengere periode brengt je weer op je gewenste gewicht.

En dan?

Aan het einde van het dieet moet je in staat zijn zelf gezonde keuzes te maken. Je moet weten wat je eet en waarom je het eet. Je leert bewust eten en jezelf bijsturen wanneer nodig. Het mag helemaal niet meer aanvoelen als een dieet maar als een onderdeel van je nieuwe zelf.

Geef een antwoord